top of page
  • Yazarın fotoğrafıAdmin

Kocaeli’nin en kapsamlı prova ve kayıt stüdyosu...

Güncelleme tarihi: 6 Ara 2022


Kocaelide Prova ve Kayıt stüdyosu arıyorsanız, şarkınızı kaydedip sanatçılara göndermek istiyorsanız, video klip çekimi için mekan arıyorsanız, bir besteniz var ve onu aranje ettirmek istiyorsanız, markanızın bir reklam müziği olsun istiyorsanız, hazır Türkçe stok müzik satın almak istiyorsanız, seslendirme kaydına ihtiyacınız var ise doğru adrestesiniz.



Mono Stüdyoları 2015 yılında faaliyete geçen bir prova ve müzik stüdyosudur. Kurulduğu tarihten itibaren bir çok projede adı geçen bir kuruluş olmuştur. Kocaeli’nin en kapsamlı ve en ferah stüdyosu olmakla beraber, bünyesinde alternatif hizmetler de bulunmaktadır.


Bunlar sırayla;


- Prova

- Kayıt

- Mix&Mastering

- Enstrüman Atölyeleri ( Enstrüman Dersleri )

- Jingle

- Seslendirme

- Aranje

- Akustik Şarkı Kayıtları

- Demo Şarkı Kayıtları

- Akustik Video Çekimleri

- Bando Takımları

- DJ Eğitim Kursu

- Canlı Müzik Ekipleri

- Spotify , i Tunes vb. Platformlarda Şarkı Yayınlama

- Karaoke dir.


Mono Stüdyoları 30 m2'lik ferah prova odası , 20 m2'lik dinlenme odası, 10 m2'lik kontrol odası ve 20 m2'lik DJ Eğitim sınıfı ile Kocaeli ve İzmit'in en geniş ve en popüler Müzik Performans Etkinlikleri alanına sahiptir.








Provaya ara verdiğinizde Mono Barda çay, kahve ve diğer içeceklerden içebilir, dinlenebilirsiniz!







Bu zamana kadar bir çok projede yer alan stüdyo, Kocaeli de de bu işin yapılabileceğini kanıtlamıştır. İzmitde rap müzik, pop müzik, rock müzik, türkü, Türk Sanat Müziği, alternatif müzik tarzları gibi bir çok tarzda müzik yapan gruplar için hizmet vermiştir. Kimliğinde bir çok belediye, kurumsal firma, sanat merkezi, müzik okulu, özel kolej ile aynı adı taşır. Kocaelinde ki bir çok özel okul çocuk korosu kayıtları, Türkiye çapındaki liseler arası müzik yarışmalarının kayıtları ve provaları, okullarının reklam müzikleri, öğretmen koroları ve öğretmenlerin kurduğu müzik gruplarının kayıtları için Mono Stüdyolarını tercih etmiştir. Aynı zamanda belediyeler, müzik dernekleri, koro toplulukları, üniversiteler ve bir çok kurumsal firma kayıt ve provalarını yapmak için Mono Stüdyolarındaydı . Stüdyo, Gül Özgüner Altın, Eren Koçalan, Grup 24, Marsis, Ali Düşenkalkar ve Hazım Körmükçü gibi daha bir çok sanatçıyı bünyesinde ağırlamıştır.

Mono Stüdyoları ile ilgili referanslara ;



adresinden ulaşabilirsiniz.



Mono Stüdyoları, İzmit ilçesinin merkezinde , halkevi mevkiinde bulunmaktadır. Herhangi bir harita aplikasyonuna Mono Stüdyoları yazdığınızda sizi direk bulunduğu binaya götürecektir. Bir arka sokağındaki otoparklardan birine aracınızı park edip 50 mt yürüyerek stüdyoya ulaşabilirsiniz.






Sizde kaliteli müzik hizmeti almak istiyorsanız Mono Stüdyoları ile iletişime geçebilirsiniz.


Kemalpaşa Mh. Cumhuriyet Cd. No:74 K:7 Kocaeli/İzmit


0505 730 19 89



95 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page